9 CANNABIS-PRODUKTER SOM LJUSAR DINA SOMMAGAR

buy marijuana online
Vi gissar att du har många stora planer i sommar. Dansa på en musikfestival tills himlen är lila, ta en episk roadtrip med vänner uppför 101 och för många bakgårdsgrillar att räkna? Vi skulle säkert säga att det är #sommarmål.

.

5. Lola Lola Prerolls

Blandningar: Lugna, föreställ dig, mingla, slappna av och transcendera

Säljes i 3-pack

Inte bara en hög kvalitet och mängd blomma (1,5 g/3-pack) för $20, du är garanterad en jämn rök med Lola Lola Prerolls.

“Jag har provat Imagine och Relax-blandningarna av Lola Lola Prerolls och jag har njutit av båda. Imagine är en välsmakande sativa-blandning som gav mig energi och skapade en härlig lördagseftermiddagsrök. Jag hängde runt i min lokala park, njöt av solskenet och sköt skiten med mina vänner. Jag skulle rekommendera dessa prerolls till alla som letar efter en upplyftande, social rök.

 

buy marijuana online

 

6. Kiva Terra Bites

Smaker: Blåbär, espressobönor, havssalt & kola och pepparmynta

5mg THC per portion, 20 bites per behållare

Kivas Terra Bites gick från en av de första solida, exakta ätbara varorna för år sedan till en etablerad stapelvara. Plocka upp mig före vandringen, varva ner efter kajak, till en godbit innan en dansfest i redwoods — finns det ett scenario som dessa inte är bra för?

“De Terra Bites-chokladtäckta blåbären som endast innehåller THC är en gåva från gudarna – de fungerar, de passar fint i min handväska och de är läckra. Jag tar också [espressobönorna] när jag är extra öm av att springa eller Krav Maga.”

7. Välj Weekender Disposable Vapes

0,3 g vapeolja, med THC-styrka baserad på smak

Det fantastiska utbudet av Select Weekender-smakalternativ innebär att oavsett vilket äventyr du ska ut på så finns det en smak eller effekt för dig. Släng en av dessa bebisar i din väska och börja skapa några vilda sommarminnen.

“Jag älskar att använda min Select CBD Vape Pen (jag sträcker mig efter Master Kush eller Strawberry Banana) för att lugna mitt sinne och min kropp, efter en hektisk arbetsvecka eller under en hektisk dag med vänner på stranden. Jag kan slänga den i min väska och gå var som helst, vilket också gör den superenkel att ta med på grillar och dela med vänner. Det har blivit ett tillägg till min egenvårdsrutin – och det kommer inte att gå någonstans snart.”

8. Caliva smärtlindring lotioner

Fyra formuleringar med varierande nivåer av THC- och CBD-innehåll

1,7 fl oz

Alla semestrar och tid utomhus är några av de bästa delarna med sommaren. Men alla flyg- och bilresor, ansträngande vandringar och att sova under stjärnorna – istället för bekväma sängar – kan leda till trötta och värkande muskler.

Din kropp kan behöva lite extra kärlek för att återställa. Prova vår helt naturliga, icke-psykoaktiva lotion som är designad speciellt för personer som vill lindra obehag och påskynda återhämtningen för ömma muskler.

buy marijuana online

 

9. Kiva Chokladkakor
Smaker: Blackberry, Espresso, Ingefära, Mint Irish Cream, Mjölkchoklad och Vanilj Chai

100mg THC per bar, vissa smaker har också 100mg CBD

En av de mest mångsidiga produkterna, att säga att Kiva vet vad de gör på chokladavdelningen är en underdrift.

“Det finns inget bättre än långa sommarnätter, men eftersom det blir ljusare senare ute, kommer jag på mig själv att stanna upp långt senare under veckan… och betala för det nästa dag. Nu försöker jag varva ner med en bok eller ett bad runt 22:00 och äter en bit 1:1 CBD:THC ingefärachoklad 30 minuter innan jag vill somna. De är en viktig del av min vår- och sommarsömnrutin.” – Whitney, Senior Content Marketing Manager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You cannot copy content of this page